Integrale Bekkenfysiotherapie Culemborg
Integrale Bekkenfysiotherapie Culemborg
MENU

Visie

Bekkenzorg Inge Hemel is een praktijk die werkt met de heelheid van de mens als uitgangspunt. Het buik- en bekkengebied is een gebied waar basale functies huizen, die ‘onzichtbaar’ een grote invloed kunnen hebben op de kwaliteit van ons dagelijks leven. Klachten in bekken- en bekkenbodemgebied reiken vaak verder dan de fysieke klacht. In de praktijk blijkt hoe lastig het is om te spreken over deze klachten. Terwijl het juist als ondersteunend ervaren wordt, wanneer de emoties hierover er gewoon mogen zijn. Aan deze aspecten wordt bij Bekkenzorg Inge Hemel aandacht besteed tijdens de behandelingen. Tevens worden er oefeningen en adviezen aangereikt waarmee je direct aan de slag kunt.

 

Inmiddels is er ruime ervaring in het behandelen van klachten in het bekkengebied bij mensen die negatieve ervaringen in dit gebied hebben opgedaan in het leven, bijvoorbeeld een heftig ervaren bevalling of negatieve seksuele ervaringen.

Samenwerken met en doorverwijzen naar andere disciplines indien nodig, is een belangrijk onderdeel van de werkwijze. Op deze manier zoeken we samen naar een optimale behandeling van je klacht.

 

Voor meer informatie mail, of bel 0628503631